„Човек е това, което яде.” Древна индийска мъдрост

Създадена през  2007 г., “Олимпорт” ЕООД е утвърдена търговска компания от хранителния сектор, посветена на мисията да подбира и доставя най-добрите, конкурентни и здравословни храни на хлебопекарни, ресторанти, пекарни и малки специализирани магазини. Дейността й обхваща цялата гама от търговията: продажби, маркетинг и логистика.

“Олимпорт” ЕООД е ексклузивен вносител и представител на продукти от Гърция, Италия, Испания, България и през годините се наложи като верен приятел и надежден партньор за всеки управител и собственик на ресторант или магазин, който желае да предложи на клиентите си най-добрите продукти на оптимална цена.

Качеството, разнообразието и информативният избор са решаващи при подбора на продуктите в портфолиото на “Олимпорт” ЕООД. Преди да бъде предложен на българския пазар, всеки от тях се тества от екип главни готвачи от най-добрите ресторанти на София.

“Олимпорт” ЕООД организира редовни дегустации, участва в изложения, благотворителни каузи и предоставя на своите клиенти функционални за дейността им рекламни материали. Креативна и новаторска, през 2008 г. компанията организира първата зехтинена вечеря със съдействието на шеф Андре Токев.

“Олимпорт” ЕООД съзнава колко е важно развитието на кулинарията в България.  Компанията работи активно с професионалните асоциации на готвачите в страната, участва в кулинарни събития и от 2009 г. ежегодно подкрепя Националната кулинарна купа на България.

С всяка година от своята дейност, “Олимпорт” ЕООД доказва, че с постоянна връзка и познаване на пазара, с коректност и лоялност към своите клиенти и партньори няма невъзможни неща. Компанията увеличава стабилно ръста на продажбите и пазарното си присъствие, и днес работи с лидерите на пазара в сектора на ХоРеКа, специализираните магазини и малки пекарни, и изгражда дистрибуционната си мрежа в страната.

Ние сме:

Olimport Milena Assenova

Милена Асенова

Изпълнителен директор
Email: officeolimport.bg

Olimport Elena Novoselova

Елена Новоселова

Търговски представител
Тел: 0885 97 76 59